Ferhan Şensoy Rasim Öztekin / Rasim Öztekin kavuğun yeni sahibini açıkladı / İşin ilginç yanı kavuğu devir alan rasim öztekin de çok şaşkındı ve ''benim de yeni haberim oldu'' diyordu.

Ferhan Şensoy Rasim Öztekin / Rasim Öztekin kavuğun yeni sahibini açıkladı / İşin ilginç yanı kavuğu devir alan rasim öztekin de çok şaşkındı ve ''benim de yeni haberim oldu'' diyordu.. Ferhan şensoy ve rasim öztekin'in 1986 yılında trt için oynadıkları berber skeci. Kavuğu teslim eden rasim öztekin tarihi törende bir konuşma yaptı. Usta sanatçı rasim öztekin, dün geçirdiği kalp krizi sonrası hastaneye kaldırıldı. Şensoy katıldığı bir tv programında da münir özkul'un kendisine kavuğun. Rasim öztekin, şensoy'un çırağı olmaktan gurur duyduğunun altını çizerek, şunları söyledi törende ferhan şensoy, tuncel kurtiz, baykal kent ve rasim öztekin'in 2000 yılında oynadığı çok tuhaf soruşturma isimli oyundan bir bölüm videodan yayınladı.

Kavuğu teslim eden rasim öztekin tarihi törende bir konuşma yaptı. Rasim öztekin, izleyicilerden gelen ferhan şensoy ile aranız mı bozuk?, sorusunu sağlığım i̇çin herşey'de yanıtladı. Rahmetli erol günaydın'la, tuncel kurtiz'le oynadım. Türk tiyatrosunun önemli nişanelerinden bir olan kavuğu alan rasim öztekin bu kavuğu kısa zamanda devretmek istediğini ve bu güzel adetin devam etmesi gerektiğini söyledi. Hatta ben askerlik görevimi yaparken, oynayamadığım iki oyun var.

AA'dan Ferhan Şensoy'un Rasim Öztekin için yazdığı mektuba ...
AA'dan Ferhan Şensoy'un Rasim Öztekin için yazdığı mektuba ... from img.artigercek.com
Ferhan şensoy kavuğu rasim öztekin'e devretti ! Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan öztekin için ünlüler arka arkaya başsağlığı mesajı öztekin'in vefatı için başsağlığı mesajı yayımlayanlardan biri de, kavuğu kendisine devreden ferhan şensoy oldu. Rasim öztekin, izleyicilerden gelen ferhan şensoy ile aranız mı bozuk?, sorusunu sağlığım i̇çin herşey'de yanıtladı. Sene 1986 o zamanlar rasim öztekin'in saçları var ferhan şensoy'un şaçlarda at kuyruğu.pardon filmi ile hafızalarımıza kazınan m. Kime devredileceği hep merak konusuydu. Rasim öztekin kavuğu 10 yıl taşıdıktan sonra 70 yaşına geleceği için bence ara geçiş adamı gibi bişey oldu. Ferhan şensoy sadece iyi oyuncu değildir, iyi. Ferhan şensoy, bir dizi oyuncusuna kavuğu devredemem.

Hatta ben askerlik görevimi yaparken, oynayamadığım iki oyun var.

Bence ferhan şensoy birlikte film çevirdiği arkadaşına kavuğun vekaletini verdi. Devir töreni 12 mayıs 2016'da, saat 20.00'de ses tiyatrosu'nda yapılacak. 140 yıldır kavuğun 6 kez el değiştirdiğine, az görülen tarihi bir an olduğuna dikkat çok ne yapacağımı bilemedim. Ferhan şensoy ses tiyatrosu'nda düzenlenecek törende kavuğunu rasim öztekin'e i̇smail dümbüllü'nün münir özkul'a devrettiği hasan efendi'nin kavuğunu ferhan şensoy, rasim öztekin'e devrediyor. Türk tiyatrosunun önemli nişanelerinden bir olan kavuğu alan rasim öztekin bu kavuğu kısa zamanda devretmek istediğini ve bu güzel adetin devam etmesi gerektiğini söyledi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan öztekin için ünlüler arka arkaya başsağlığı mesajı öztekin'in vefatı için başsağlığı mesajı yayımlayanlardan biri de, kavuğu kendisine devreden ferhan şensoy oldu. Rasim öztekin kavuğu 10 yıl taşıdıktan sonra 70 yaşına geleceği için bence ara geçiş adamı gibi bişey oldu. Kavuğu teslim eden rasim öztekin tarihi törende bir konuşma yaptı. Yani sadece iyi oyuncu olan kavuğu alır diye bir şey yok. Ama bu törenin en önemli tarafı iki yaşayan ustam hayattalar. Boşgezen ve kalfası (ferhan şensoy.rasim öztekin.1995) bölüm 7. Rasim öztekin, izleyicilerden gelen ferhan şensoy ile aranız mı bozuk?, sorusunu sağlığım i̇çin herşey'de yanıtladı.videonun devamına aşağıdaki linkten. Ferhan şensoy kavuğu rasim öztekin'e devretti !

Anadolu ajansı, mektuptaki neşeli bir meyhanede kısmına haberde. Rasim öztekin, izleyicilerden gelen ferhan şensoy ile aranız mı bozuk?, sorusunu sağlığım i̇çin herşey'de yanıtladı.videonun devamına aşağıdaki linkten. Hepsinin kemikleri sızlar, hasan efendi'nin, dümbüllü'nün… demiş, kavuğun cem yılmaz ya da ata demirer'e verilebileceği konuşulmuştu. Burada, karşılıklı bir sürü ustalarla oynadım. Türk tiyatrosunun önemli nişanelerinden bir olan kavuğu alan rasim öztekin bu kavuğu kısa zamanda devretmek istediğini ve bu güzel adetin devam etmesi gerektiğini söyledi.

Ferhan Şensoy kavuğu Rasim Öztekin'e devredecek
Ferhan Şensoy kavuğu Rasim Öztekin'e devredecek from www.ulusalkanal.com.tr
Yani sadece iyi oyuncu olan kavuğu alır diye bir şey yok. Rahmetli erol günaydın'la, tuncel kurtiz'le oynadım. Ferhan şensoy ses tiyatrosu'nda düzenlenecek törende kavuğunu rasim öztekin'e i̇smail dümbüllü'nün münir özkul'a devrettiği hasan efendi'nin kavuğunu ferhan şensoy, rasim öztekin'e devrediyor. Türk tiyatrosunun önemli nişanelerinden bir olan kavuğu alan rasim öztekin bu kavuğu kısa zamanda devretmek istediğini ve bu güzel adetin devam etmesi gerektiğini söyledi. Ferhan şensoy sadece iyi oyuncu değildir, iyi. Ferhan şensoy kavuğu rasim öztekin'e devretti ! Kel hasan efendi'den, i̇smail dümbüllü'ye ardından sırasıyla münir özkul, ferhan şensoy ve rasim öztekin'e emanet edilen. Buluşuruz gökyüzünde neşeli bir meyhanede ifadelerini kullandı.

Tiyatro sanatçısı ferhan şensoy, i̇smail dümbüllü'nün münir özkul'a devrettiği, hasan efendi'nin kavuğunu, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu rasim öztekin'e devretti.

Geleneksel türk tiyatrosunun son temsilcisi i̇smail hakkı dümbüllü'nün kavuğu artık sanatçı rasim öztekin'de. Kavuğun rasim öztekin'den sonra müzeye gitmemesi gerektiğini söyleyen ferhan şensoy da, bizden sonra gelen kuşaklarda benim aklıma gelen bir kavuklu adayı yok. dedi. Arsivci mehmet fevzi 99.927 views2 year ago. Rasim öztekin, izleyicilerden gelen ferhan şensoy ile aranız mı bozuk?, sorusunu sağlığım i̇çin herşey'de yanıtladı. Bülent ergün 112.957 views4 year ago. Şensoy mektubunda, bir gün ben de uçup geleceğim gökyüzüne. Rasim öztekin, izleyicilerden gelen ferhan şensoy ile aranız mı bozuk?, sorusunu sağlığım i̇çin herşey'de yanıtladı. Türk tiyatrosunun önemli nişanelerinden bir olan kavuğu alan rasim öztekin bu kavuğu kısa zamanda devretmek istediğini ve bu güzel adetin devam etmesi gerektiğini söyledi. Ferhan şensoy da yaşlandı malumunuz. Sene 1986 o zamanlar rasim öztekin'in saçları var ferhan şensoy'un şaçlarda at kuyruğu.pardon filmi ile hafızalarımıza kazınan m. Burada, karşılıklı bir sürü ustalarla oynadım. Usta sanatçı rasim öztekin, dün geçirdiği kalp krizi sonrası hastaneye kaldırıldı. Derya şensoy, gözyaşları içinde babası ferhan şensoy'un rasim öztekin'e yazdığı mektubu okudu.

Ferhan şensoy'un elini öperek ve şensoy'a sarılarak kavuğu devralan öztekin de şensoy'un çırağı olmaktan gurur duyduğunun altını çizerek, şunları söyledi: Boşgezen ve kalfası (ferhan şensoy.rasim öztekin.1995) bölüm 7. Kel hasan efendi'den, i̇smail dümbüllü'ye ardından sırasıyla münir özkul, ferhan şensoy ve rasim öztekin'e emanet edilen. Ferhan şensoy da yaşlandı malumunuz. Rahmetli erol günaydın'la, tuncel kurtiz'le oynadım.

Ferhan Şensoy kavuğunu, Rasim Öztekin'e devretti | NTV
Ferhan Şensoy kavuğunu, Rasim Öztekin'e devretti | NTV from cdn1.ntv.com.tr
Ferhan şensoy ve rasim öztekin'in 1986 yılında trt için oynadıkları berber skeci. Ferhan şensoy, bir dizi oyuncusuna kavuğu devredemem. Bölüm tören sonrası ferhan şensoy ve rasim öztekin ile yapılan röportaj. Ferhan şensoy yıllardır taşıdığı bu önemli kavuğu beyoğlu ses tiyatrosunda yapılan törenle rasim öztekin'e devretti. Rasim öztekin, izleyicilerden gelen ferhan şensoy ile aranız mı bozuk?, sorusunu sağlığım i̇çin herşey'de yanıtladı. Ferhan şensoy kavuğu rasim öztekin'e devretti ! Hatta ben askerlik görevimi yaparken, oynayamadığım iki oyun var. Anadolu ajansı, mektuptaki neşeli bir meyhanede kısmına haberde.

Ferhan şensoy, kavuğu birine devredememe ihtimaline karşı yazdığı vasiyeti öztekin'e okuttu.

Kavuğun rasim öztekin'den sonra müzeye gitmemesi gerektiğini söyleyen ferhan şensoy da, bizden sonra gelen kuşaklarda benim aklıma gelen bir kavuklu adayı yok. dedi. Ferhan şensoy kavuğu rasim öztekin'e devretti ! Rasim öztekin, izleyicilerden gelen ferhan şensoy ile aranız mı bozuk?, sorusunu sağlığım i̇çin herşey'de yanıtladı. Ferhan şensoy ses tiyatrosu'nda düzenlenecek törende kavuğunu rasim öztekin'e i̇smail dümbüllü'nün münir özkul'a devrettiği hasan efendi'nin kavuğunu ferhan şensoy, rasim öztekin'e devrediyor. Anadolu ajansı, ferhan şensoy'un vefat eden sanatçı rasim öztekin için yazdığı mektubu sansürledi. Özkul, ferhan şensoy'un babasından devraldığı kavuğu rasim öztekin'e vermesine dair de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Rasim öztekin, izleyicilerden gelen ferhan şensoy ile aranız mı bozuk?, sorusunu sağlığım i̇çin herşey'de yanıtladı. Ama bu törenin en önemli tarafı iki yaşayan ustam hayattalar. Usta sanatçı rasim öztekin, dün geçirdiği kalp krizi sonrası hastaneye kaldırıldı. Ferhan şensoy sadece iyi oyuncu değildir, iyi. Oyuncu güner özkul, geçen ay hayatını kaybeden babası münir özkul'u hürriyet gazetesinden ayşe arman'a anlattı. Kime devredileceği hep merak konusuydu. Bölüm tören sonrası ferhan şensoy ve rasim öztekin ile yapılan röportaj.

Arsivci mehmet fevzi 99927 views2 year ago ferhan şensoy. Ferhan şensoy da yaşlandı malumunuz.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook